Skræddersyede forløb, der passer til jeres organisation

Hos IME har vi tyve års erfaring med udvikle og gennemføre lederuddannelser og -kurser. Vi sammensætter også gerne skræddersyede forløb, der passer til jeres virksomhed. Både halv- og heldagsarrangementer over flerdagskurser med undervisning fra vores store netværk af nationale og internationale undervisere. Det er selvfølgelig også muligt at konvertere det åbne IME Mini MBA forløb til et internt Mini MBA med relevante cases for organisationen.

Forløbene kan afvikles både i Danmark og resten af verden på en lokation, som I vælger, eller som vi sørger for.

Kontakt os på 7015 5055 eller på info@ime.dk for at høre nærmere.

Styrk din forretningsforståelse

På Mini MBA bliver du introduceret til organisationens kerneområder og trænes i praktisk brug af udvalgte nøglemodeller og teorier. Programmet giver dig en bedre forretningsforståelse og strategisk indsigt. Forløbet består af læse- og øvelsesmaterialer, undervisning, casestudier, individuelle opgaver samt interaktive klassesessioner, der til sammen hjælper dig med at bygge bro mellem dit fag- og ansvarsområde og den samlede forretning.

 

Netværk og personlig udvikling

På Mini MBA’en vil du møde deltagere, der ligesom dig, ønsker at styrke deres personlige og professionelle netværk. Holdstørrelsen på max. 35 deltagere gør, at du får mulighed for at dele viden og diskutere med spændende fagfolk og engagerede undervisere fra et bredt udvalg af brancher og organisationer. Det giver nye perspektiver, der er med til at udvikle din strategiske forståelse og personlige indsigt.

 

Værktøjer der giver gennemslagskraft

Du bliver introduceret for de vigtigste organisatoriske redskaber med det formål at øge din indflydelse på relevante tiltag og beslutninger. Det sker ved at styrke din analytiske forståelse, så du bedre kan overskue konsekvenserne af både tidligere som nye udfordringer. Programmet er øjeblikkeligt anvendeligt – du kan tage, hvad du lærer og overføre det direkte til dit daglige arbejde.

 

 Fagene på IME Mini MBA – læs mere om dem her

ime_mini_mba_modellen

 Hvem henvender IME Mini MBA sig til?

  • Ledere, teamledere og projektledere, som søger et komprimeret forløb med de vigtigste ledelsesværktøjer

  • Specialister, der ønsker et bedre forretningsmæssigt kendskab for at kunne bestride en lederstilling

  • Talenter, der søger et solidt fundament i deres nuværende stilling eller som forberedelse til positioner med øget ansvar

  • Personer, der ønsker at beherske det fælles forretningssprog i erhvervslivet for at kunne fungere mere effektivt i deres organisation