Building People - Building Business

Home»Om IME»Building People – Building Business

IMEs mission

Kort fortalt, så er missionen: Building People – Building Business. IME er en erhvervsdrivende fond og formålet er at tilbyde uddannelser og kurser til medarbejdere og ledere for at styrke deres respektive organisationer. 

IME har altid bygget bro mellem den faglige- og personlige udvikling, da kombinationen giver det bedste resultat. Hvor stort et fokus den faglige eller den personlige udvikling skal have på et givet program, kan og skal altid diskuteres, men det er vores erfaring at begge dele skal være i spil for at opnå det bedste resultat.

Der er ikke andre formål, så fondens midler bliver investeret i dette og har gjort dette siden 1994.

Tilmeld nyhedsbrev

Logo-negativ

Om IME

IME, eller Fonden for International Management Education,  er en selvstændig og selvejende institution med base i København. Fondens formål er at tilbyde uddannelser og kurser til danske og udenlandske virksomheder med henblik på, at forbedre virksomhedernes internationale konkurrenceevne. IME skal ligeledes udvikle og gennemføre kurser og uddannelser inden for ledelsesområdet tilpasset erhvervslivets behov.

Følg os på


Eller tilmeld dig vores nyhedsbrev

Mini MBA

Mini MBA’en er for ledere, projektledere og fagspecialister, der ønsker at få en bedre forståelse for de centrale begreber i erhvervslivet. Programmet giver de nødvendige værktøjer til at tænke ud over eget funktionsområde og til bedre at forstå driften af organisationen som helhed.

Læs mere

Max. 35 deltagere pr. hold

På IME Mini MBA optager vi maksimalt 35 deltagere pr. forløb. Det skyldes, at vi ønsker at sikre et højt fagligt niveau i undervisningen, og at vi forventer, at vores kursister ønsker at deltage aktivt. Din faglige og personlige udvikling og mulighed for at netværke er det vigtigste for os.

Læs mere

IME

IME er en not-for-profit organisation med fokus på uddannelser og kurser. IME blev etableret i 1994 og har altid bygget bro mellem den faglige- og personlige udvikling, da kombinationen giver det bedste resultat. Missionen er: Building People - Building Business.

Læs mere

Derfor skal du vælge IMEs mini MBA!